Política de privacitat

Protecció de dades de caràcter personal segons el RGPD

Devinet 2013, SLU, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, s'informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: https: / /www.devinet.es, s'inclouen en els fitxers automatitzats específics d'usuaris dels serveis de Devinet 2013, SLU

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l'acompliment de tasques d'informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Devinet 2013, SLU

Devinet 2013, SLU adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació dels mateixos.

L'usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d'accés, oposició, rectificació, cancel·lació, limitació i portabilitat reconeguts en el citat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets pot realitzar-lo el propi usuari a través de correu electrònic a: contacto@devinet.es oa l'adreça: C / Vallseca, 8, Baixos (local), CP 08024 - Barcelona (Barcelona). L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a Devinet 2013, SLU

Finalitat del tractament de les dades personals:

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

En Devinet 2013, S.L.U, tractarem les teves dades personals demanades a través del lloc web: https://www.devinet.es, amb les següents finalitats:

  1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través d'https://www.devinet.es, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
  2. Enviament d'informació sol·licitada a través dels formularis disposats a https://www.devinet.es.
  3. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i / o publicitat de https://www.devinet.es i del sector.

Et recordem que pots oposar-te a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l'adreça abans esmentada.

Els camps d'aquests registres són d'ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s'aporten aquestes dades.

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis la seva supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

Legitimació:

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

  1. La sol·licitud d'informació i / o la contractació dels serveis de Devinet 2013, S.L.U, els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
  2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d'estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d'una casella disposada a aquest efecte.

En el cas que no ens facilitis les teves dades o el facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis .

Destinataris:

Els tercers que corresponguin, entre ells:

  1. nostres proveïdors per a l'execució de qualsevol contracte que formalitzem o altres relacions que tinguem en el transcurs habitual de les operació
  2. nostres auditors, assessors legals i altres assessors professionals o proveïdors de serveis"
  3. Proveïdors de motors de cerca i analítiques que ens ajuden a millorar i optimitzar el nostre lloc, de conformitat amb l'apartat de galetes d'aquesta política.

Devinet 2013, SLU segueix uns criteris estrictes de selecció de proveïdors de serveis per tal de donar compliment a les seves obligacions en matèria de protecció de dades.

Dades recopilades per usuaris dels serveis

En els casos en què l'usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d'allotjament compartit, Devinet 2013, S.L.U no es fa responsable de l'incompliment per part de l'usuari del RGPD.

Retenció de dades en conformitat a la LSSI

Devinet 2013, SLU informa que, com a prestador de servei d'allotjament de dades i en virtut del que estableix la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), reté per un període màxim de 12 mesos la informació imprescindible per identificar l'origen de les dades allotjades i el moment en què es va iniciar la prestació del servei. la retenció d'aquestes dades no afecta el secret de les comunicacions i només podran ser utilitzats en el marc d'una investigació criminal o per a la salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a disposició dels jutges i / o tribunals o del Ministeri que així els requereixi.

La comunicació de dades a les Forces i Cossos de l'Estat es farà en virtut al que disposa la normativa sobre protecció de dades personals.

Drets propietat intel·lectual https://www.devinet.es

Devinet 2013, SLU és titular de tots els drets d'autor, propietat intel·lectual, industrial, know how i tots els altres drets guarden relació amb els continguts del lloc web https: // www .devinet.es i els serveis oferts en el mateix, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i la informació relacionada. No es permet la reproducció, publicació i / o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web https://www.devinet.es sense el consentiment previ i per escrit.

Propietat intel·lectual del software

L'usuari ha de respectar els programes de tercers posats a la seva disposició per Devinet 2013, S.L.U, tot i ser gratuïts i / o de disposició pública. Devinet 2013, S.L.U disposa dels drets d'explotació i propietat intel·lectual necessaris del software. L'usuari no adquireix cap dret o llicència pel servei contractat, sobre el software necessari per a la prestació del servei, ni tampoc sobre la informació tècnica de seguiment del servei, excepció feta dels drets i llicències necessaris per al compliment dels serveis contractats i únicament durant la durada dels mateixos. Per a tota actuació que excedeixi el compliment del contracte, l'usuari necessita autorització per escrit per part de Devinet 2013, SLU, i queda prohibit a l'usuari accedir, modificar, visualitzar la configuració, estructura i fitxers dels servidors propietat de Devinet 2013, SLU, assumint la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que es pogués produir en els servidors i sistemes de seguretat com a conseqüència directa d'una actuació negligent o maliciosa per part seva.

Propietat intel·lectual dels continguts allotjats

Es prohibeix l'ús contrari a la legislació sobre propietat intel·lectual dels serveis prestats per Devinet 2013, S.L.U i, en particular de:

  • L'utilització que resulti contrària a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.

  • La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que, segons el parer de Devinet 2013, S.L.U, resulti violent, obscè, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori."

  • Els cracks, números de sèrie de programes o qualsevol altre contingut que vulneri drets de la propietat intel·lectual de tercers.

  • La recollida i / o utilització de dades personals d'altres usuaris sense el seu consentiment exprés o contravenint el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació dels mateixos.

  • L'utilització del servidor de correu del domini i de les adreces de correu electrònic per a l'enviament de correu massiu no desitjat.

L'usuari té tota la responsabilitat sobre el contingut de la seva web, la informació transmesa i emmagatzemada, els enllaços d'hipertext, les reivindicacions de tercers i les accions legals en referència a propietat intel·lectual, drets de tercers i protecció de menors.

L'usuari és responsable respecte a les lleis i reglaments en vigor i les regles que tenen a veure amb el funcionament del servei en línia, comerç electrònic, drets d'autor, manteniment de l'ordre públic, així com a principis universals d'ús d'Internet.

L'usuari indemnitzarà Devinet 2013, SLU per les despeses que generés la imputació de Devinet 2013, SLU en alguna causa que fos responsabilitat a l'usuari, inclosos honoraris i despeses de defensa jurídica, fins i tot al cas d'una decisió judicial no definitiva.

Protecció de la informació allotjada

Devinet 2013, SLU realitza còpies de seguretat dels continguts allotjats en els seus servidors, però no es responsabilitza de la pèrdua o l'esborrat accidental de les dades per part dels usuaris. D'igual manera, no garanteix la reposició total de les dades esborrats pels usuaris, ja que les dades esmentades podrien haver estat suprimits i / o modificats durant el període del temps transcorregut des de l'última còpia de seguretat.

Els serveis oferts, excepte els serveis específics de backup, no inclouen la reposició dels continguts conservats en les còpies de seguretat realitzades per Devinet 2013, SLU, quan aquesta pèrdua sigui imputable a l'usuari, en aquest cas, es determinarà una tarifa d'acord amb la complexitat i volum de la recuperació, sempre prèvia acceptació de l'usuari.

La reposició de dades esborrats només està inclosa en el preu del servei quan la pèrdua del contingut sigui deguda a causes atribuïbles a Devinet 2013, SLU

Comunicacions comercials

En aplicació de la LSSI. Devinet 2013, SLU no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.

En el cas d'usuaris amb els quals hi hagi una relació contractual prèvia, Devinet 2013, SLU sí està autoritzat l'enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de Devinet 2013, SLU que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client.

En tot cas, l'usuari, després d'acreditar la seva identitat, podrà sol·licitar que no se li faci arribar més informació comercial a través dels canals d'Atenció al Client.

Nosaltres

Som conscients que una empresa que avança necessita recórrer a consells especialitzats en els que pugui confiar. Els nostres experts li assessoraran i l'ajudaran a portar a terme els seus projectes i idees desenvolupant solucions específiques per a cada plataforma. La qualitat i un bon servei als clients son els nostres pilars fonamentals.

Enllaços d’interès

Serveis
Portfoli
Coneix-nos
Contacte

Contacte amb nosaltres

Devinet 2013, S.L.U.
Carrer Vallseca 8, Baixos
08024 - Barcelona, Espanya
: +34 931 801 823
: contacto@devinet.es
: www.devinet.es

Segueix-nos a les xarxes principals

Pots seguir-nos a les principlaes xarxes socials

Devinet 2013, S.L.U. © 2019, Tots els drets reservats

Devinet 2013, S.L.U.