Avís legal

Devinet 2013, S.L.U, con NIF: B66111550 y dirección en: C/ Vallseca, 8, Bajos (local), 08024 - Barcelona (Barcelona), no puede asumir ninguna responsabilidad derivada del uso incorrecto, inapropiado o ilícito de la información aparecida en las páginas web de: https://www.devinet.es

Que Devinet 2013, S.L.U consta inscrita al Registre Mercantil de Barcelona Tom 43.934, Foli 36, Full B-442.087, inscripció 1.

Amb els límits establerts a la llei, Devinet 2013, S.L.U no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen a Devinet 2013, S.L.U ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet de Devinet 2013, SLU poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Devinet 2013, SLU no pot controlar. Per tant, Devinet 2013, SLU no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Devinet 2013, SLU o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció , emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Devinet 2013, SLU

Tanmateix, per accedir a alguns dels serveis que Devinet 2013, SLU ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016 / 679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades l'informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Devinet 2013, SLU amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc web.

L'informem també que té la possibilitat en tot moment d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: contacto@devinet.es oa l'adreça: C / Vallseca, 8, Baixos (local), 08024 - Barcelona (Barcelona).

Nosaltres

Som conscients que una empresa que avança necessita recórrer a consells especialitzats en els que pugui confiar. Els nostres experts li assessoraran i l'ajudaran a portar a terme els seus projectes i idees desenvolupant solucions específiques per a cada plataforma. La qualitat i un bon servei als clients son els nostres pilars fonamentals.

Enllaços d’interès

Serveis
Portfoli
Coneix-nos
Contacte

Contacte amb nosaltres

Devinet 2013, S.L.U.
Carrer Vallseca 8, Baixos
08024 - Barcelona, Espanya
: +34 931 801 823
: contacto@devinet.es
: www.devinet.es

Segueix-nos a les xarxes principals

Pots seguir-nos a les principlaes xarxes socials

Devinet 2013, S.L.U. © 2020, Tots els drets reservats

Devinet 2013, S.L.U.