Serveis

El nostre sistema organitzatiu modular li oferirà la flexibilitat que es requereix per a dur a terme el seu projecte. Només pagarà per allò que realment necessita permetent escollir, en tot moment, quins serveis i mòduls desitja que participin en el desenvolupament.

Aplicacions Natives iOS

Des que el 2007 fes la seva primera aparició, l'iPhone s'ha convertit en un dels principals smartphones del mercat. Actualment, la plataforma iOS compta ja amb més de 365 milions de dispositius venuts, permetent accedir a tot un món de noves oportunitats per al seu negoci.

Aplicaciones Natives Android

Amb una quota de mercat superior al 70% a Europa i al 50% a tot el món, la plataforma Android s'ha convertit en la més utilitzada. Aprofiti aquesta magnífica oportunitat per expandir el seu negoci i arribar a un gran nombre d'usuaris.

Aplicacions Híbrides

Les Aplicacions Híbrides, o Web Apps, es construeixen principalment mitjançant l'ús d'HTML5 i JavaScript que, incrustat dins d'un contenidor natiu, proporciona accés a característiques pròpies de cada plataforma.


HTML + CSS3

A Devinet duem a terme la creació de tot tipus de plataformes i serveis web. Disposem d'un servei complet de desenvolupament que inclou l'ús de tècniques SEO i SEM per millorar el posicionament en cercadors.

Plataformes Cloud

Té un gran projecte? Si és el cas, és probable que es necessiti l'ús d'un servei de plataforma en el núvol flexible que permeti el creixement del seu negoci. A Devinet treballem amb les plataformes més potents com Amazon EC2 o Windows Azure.

Internet of Things

A través de l'Internet de les Coses els elements físics que utilitzem diàriament poden fer ús de la xarxa per comunicar-se entre ells i millorar el nostre dia a dia. En Devinet creem solucions adaptades perquè sensors o altres elements puguin intercomunicar de manera fàcil i ràpida.


Disseny

Dissenys d'interfícies, animació i modelat 2D/3D, creació de logotips, papereria, tests d'usabilitat, etc... Els nostres especialistes del mòdul de disseny li oferiran un ampli ventall de serveis que ajudaran a millorar la imatge de la seva empresa.

Recerca i Desenvolupament

Investigació i desenvolupament de tot tipus d'aplicacions HCI (Human Computer Interaction). Desde realitat augmentada a aplicacions interactives amb Microsoft Kinect, els nostres enginyers del mòdul de R + D poden desenvolupar per al seu negoci qualsevol cosa que li doni un toc distintiu al seu producte o establiment.

Servei de manteniment

Oferim un servei posteventa per al manteniment dels nostres productes i les seves actualitzacions.

Nosaltres

Som conscients que una empresa que avança necessita recórrer a consells especialitzats en els que pugui confiar. Els nostres experts li assessoraran i l'ajudaran a portar a terme els seus projectes i idees desenvolupant solucions específiques per a cada plataforma. La qualitat i un bon servei als clients son els nostres pilars fonamentals.

Enllaços d’interès

Serveis
Portfoli
Coneix-nos
Contacte

Contacte amb nosaltres

Devinet 2013, S.L.U.
Carrer Vallseca 8, Baixos
08024 - Barcelona, Espanya
: +34 931 801 823
: contacto@devinet.es
: www.devinet.es

Segueix-nos a les xarxes principals

Pots seguir-nos a les principlaes xarxes socials

Devinet 2013, S.L.U. © 2020, Tots els drets reservats

Devinet 2013, S.L.U.